Activitats Extraescolars

Més de cinquanta Extraescolars on triar !

EXTRAESCOLARS 2021-22

ESCOLA MAS CASANOVAS
Inscripció Online

INSTITUTS TERESA PÀMIES / MONTSERRAT ROIG / LA SEDETA
Inscripció Online

*

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS!

Ens plau presentar-vos el nou Pla d’ Activitats Extraescolars per al proper curs, revisat, actualitzat i carregat de propostes per a tothom!

Podeu visualitzar i/o descarregar el document clicant aquí. 

 *

INFORMACIÓ PER A AMPAS/AFAS/ESCOLES

Les activitats extraescolars es realitzen normalment després d´ horari escolar, o en temps de migdia. Cada activitat compta amb una programació específica. Els grups són d´ un màxim de quinze infants. Les activitats tenen una durada d´ un curs. Poden dedicar-se una o dues sessions setmanals. La duració de cada sessió és d´ una hora, hora i quart o hora i mitja.

Al inici de curs, hi ha la possibilitat de fer una reunió informativa amb les famílies, i/o una demostració oberta per a tothom de les activitats que escaiguin.

Durant el curs, poden fer-se reunions trimestrals de valoració entre Diver´s i l´ AMPA. Tanmateix, els/les monitors/es es reuneixen amb Diver´s i amb d´ altres monitors periòdicament per al bon funcionament de l´ activitat.

Al final de curs, els infants participants a les activitats fan una classe oberta o mostra d´ allò que s´ ha treballat. Aquesta mostra pot organitzar-se com a festa. També reben un informe del curs elaborat per el/la monitor/a.

Al document disponible més amunt es detallen les activitats que oferim. Els cursos dels infants participants són els recomanables per al millor aprofitament de l´ activitat, però en determinades activitats poden adaptar-se el funcionament i els continguts a d´ altres cursos.

Per més informació, no dubteu en posar-vos en contacte  aquí. 

Som Extraescolars 1
Som Extraescolars 2
espai per nens