Quí Som…

Aprendre, Gaudir, Crèixer !

Diver´s Associació d´ Esplai som una entitat sense afany de lucre que té com a finalitat l´ educació d´ infants i joves en el temps de lleure.

Naixem a Barcelona al 2005, fruit de la unió de mestres, directors i monitors de lleure, treballadors socials i psicopedagogs. Tots amb un propòsit comú: Donar resposta a la necessitat d´ una educació en el temps fora d´ horari lectiu, continuada i complementària amb els demés àmbits del quotidià dels infants.

Per això, des de Diver´s és un espai per nens on creem entorns on els infants creixen i desenvolupen les seves propietats físiques, intel·lectuals, i emocionals a nivell personal i interpersonal.

En aquests entorns no només compta aprendre, si no també passar-ho bé. A Diver´s concebem totes les nostres activitats donant especial èmfasi a la part lúdica com a medi d´ aconseguir un temps profitós i realitzador tant com divertit i plaent per a cada infant.

A Diver´s treballem a partir d´ un ideari i d´ un projecte educatiu basat en els valors, els principis, els hàbits i els coneixements.

Invertim tot el temps i recursos en atendre i respondre de manera personal, directa i fluida les necessitats d´ escoles i famílies. L´ equip directiu de Diver´s segueix de prop cada una de les activitats que realitza, assegurant-ne la qualitat.

Si ens voleu conèixer, podem concertar una reunió sense cap compromís, on escoltarem les vostres propostes i us informarem amb detall.

Les dades de contacte són aquí. 

També podeu trobar i descarregar més informació aquí. 

Som Divers 3
Som Divers 2
Som Divers 1