Borsa de Treball

BENVINGUT/DA!

Cerquem persones positives, compromeses, proactives, responsables, amb vocació i passió pel món del lleure i l’educació d’infants i joves. Si és el teu cas i vols treballar amb nosaltres, t’esperem!

Presenta’t emplenant el següent formulari.

Et respondrem el més aviat possible. Moltes gràcies!

De conformitat amb allò que estableix la normativa vigent en matèria de Protecció de Dades de Caràcter Personal, t’informem que les teves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de Diver’s Associació d’Esplai, amb CIF G-63923916 i domicili social ubicat al Carrer Acàcies 15, baix i 1er pis, 08027, Barcelona, amb la finalitat de valorar la teva candidatura. En compliment amb la normativa vigent, Diver`s Associació d’Esplai informa que les dades seran conservades durant el termini establert legalment.

Tanmateix, t’informem que pots contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de Diver’s Associació d’Esplai per escrit al següent correu electrònic: diversesplai@gmail.com o al següent telèfon: 934 464 291.

Diver’s Associació d’Esplai informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. Per això mateix, Diver’s Associació d’Esplai es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquestes es rectifiquin o suprimeixin sense dilació quan siguin inexactes.

D’acord amb els drets que et confereix la normativa vigent en protecció de dades, podràs exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament de les mateixes, dirigint la teva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al següent correu electrònic: diversesplai@gmail.com.

També podràs adreçar-te a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideris oportuna.

En darrer lloc, Diver’s Associació d’Esplai informa que amb l’enviament del present formulari atorgues el consentiment explícit per al tractament de les dades esmentades.

Som Extraescolars Culturals 1
biblioteca per nens
Som Extraescolars Culturals 3