Activitats Esportives

Més de cinquanta Extraescolars on triar !

III JORNADES ESPORTIVES

Ja són aquí les terceres jornades esportives!
Tot seguit teniu els detalls de l’ edició d’  aquest curs, així com el Full informatiu / Confirmació d’ assistència per a les famílies. Tothom hi és benvingut/da!

programa jornades BO1 copia programa jornades BO3 copia

-Cliqueu aquí per visualitzar o descarregar el
FULL INFORMATIU / CONFIRMACIÓ D’  ASSISTÈNCIA.

LLIGUES DE FUTBOL VERD PLAY 2017-2018

Benvolgudes famílies:
Us oferim per consultar i/o descarregar els calendaris de les lligues de futbol que celebrem enguany, que comencen al desembre de 2017 i finalitzen l´ abril de 2018.

Hi podeu accedir clicant als següents enllaços:

– CALENDARI LLIGA DE FUTBOL VERD PLAY 1ER A 3ER
– CALENDARI LLIGA DE FUTBOL VERD PLAY 4RT A 6È

 

A Diver´s enfoquem les nostres activitats esportives pensant en l´ assoliment d´ objectius com el valor de la cooperació, l´ esforç i la superació personal, l´ organització, la disciplina, l´ acceptació, la confiança, la salut, i naturalment, el coneixement dels reglaments dels diferents jocs i esports.

A més, cada activitat té la seva metodologia i objectius específics.

En el desenvolupament de les activitats esportives, defugim la competitivitat mal entesa, i entén la cooperació com a millor mètode per al treball en valors.

En aquesta línia pedagògica, Diver´s compta amb un projecte únic i innovador, que dóna una orientació diferent a les normes i als sistemes de puntuacions dels esports, amb la finalitat d´ assolir els valors del treball en equip, del respecte i de la integració, entre d´ altres.

Les propostes per a infants de secundària són les mateixes que les ofertes per a primària. Els temaris s´ ajusten adequadament a les edats dels participants.

Som Extraescolars Esportives 1
noticies del centre infantil
Som Extraescolars Esportives 3