Activitats Extraescolars

Més de Setanta Extraescolars on Triar !

JORNADES ESPORTIVES 2017

Tota la informació per consultar i/o descarregar és aquí.

PROGRAMACIONS REVISADES 2017: ANGLÈS CREATIU

Les activitats en llengua anglesa que fem es desenvolupen a partir de programacions elaborades des del seu inici i renovades fins a dia d´ avui per un equip de mestres i monitors especialitzat, format, experimentat i nadiu.

Us presentem les programacions d´ enguany de l’ activitat d’ Anglès Creatiu, dividides per continguts. Hi podeu accedir i descarregar-les clicant a cada enllaç.

P3 a P5:
Primer trimestre
Segon trimestre
Tercer trimestre 

1er a 3er:
Primer trimestre
Segon trimestre
Tercer trimestre

4rt a 6è:
Primer trimestre
Segon trimestre
Tercer trimestre

INFORMACIÓ PER A LES AMPAS/AFAS/ESCOLES

Les activitats extraescolars es realitzen normalment després d´ horari escolar, o en temps de migdia. Cada activitat compta amb una programació específica. Els grups són d´ un màxim de quinze infants. Les activitats tenen una durada d´ un curs. Poden dedicar-se una o dues sessions setmanals. La duració de cada sessió és d´ una hora, hora i quart o hora i mitja.

Al inici de curs, hi ha la possibilitat de fer una reunió informativa amb les famílies, i/o una demostració oberta per a tothom de les activitats que escaiguin.

Durant el curs, poden fer-se reunions trimestrals de valoració entre Diver´s i l´ AMPA. Tanmateix, els monitors es reuneixen amb Diver´s i amb d´ altres monitors periòdicament per al bon funcionament de l´ activitat.

Al final de curs, els infants participants a les activitats fan una classe oberta o mostra d´ allò que s´ ha treballat. Aquesta mostra pot organitzar-se com a festa. També reben un informe del curs elaborat per el monitor.

A continuació es detallen les activitats que oferim. Els cursos dels infants participants són els recomanables per al millor aprofitament de l´ activitat, però en determinades activitats poden adaptar-se el funcionament i els continguts a d´ altres cursos.

Podeu descarregar el dossier d’activitats extraescolars, amb més informació  aquí. 

Per més informació, no dubteu en posar-vos en contacte  aquí. 

espai per nens