Menjadors

El Migdia: Un Temps de Gran Rellevància

El migdia suposa el 30% del temps que els infants passen a l´ escola, fet que dóna a aquest espai importància per al seu quotidià.

Més enllà de cobrir una necessitat biològica, el temps de migdia esdevé un moment de convivència i sociabilitat. De fet, és l´ únic temps del dia on generalment coincideixen els infants de tots els cursos de l´ escola.

A Diver´s valorem aquestes circumstàncies i definim un projecte de menjador on hi centrem una especial dedicació a quatre punts fonamentals: Alimentació, descans, aprenentatge i esbarjo/activitats dirigides.

MENÚS: NOVEMBRE 2017

Aquests són els menús que es serveixen aquest mes, tant el basal com les derivacions. Els menús poden visualitzar-se i descarregar-se clicant damunt de cada opció.

Menú basal.
Menú sense gluten.
Menú sense ou.
Menú sense lactosa i sense ou.
Menú sense peix.
Menú sense fruits secs.
Menú ovolàcteo-vegetarià.
Menú sense gluten, sense llet i sense lactosa.

També oferim entre d´ altres, menú sense porc i amb carn Halal certificada.

 

SERVEIS DE CUINA

Per a propostes de serveis de cuina a menjadors escolars, tenim a la vostra disposició el dossier especialitzat que inclou tota la informació detallada. Podeu descarregar l´ edició 2016 aquí. 

SERVEIS DE LLEURE

Per a propostes de serveis de lleure a menjadors escolars, tenim a la vostra disposició el dossier especialitzat que inclou tota la informació detallada. Podeu descarregar l´ edició 2016 aquí. 

Si desitgeu més informació, teniu  disponible el nostre contacte aquí.