Ludoteca i biblioteca

Solucions per a totes les Necessitats

Oferim a les escoles les activitats de ludoteca i biblioteca per nens dinamitzades, en horari extra lectiu de tarda, o en temps de migdia. De dilluns a divendres, amb horari a determinar segons demanda. Els infants poden assistir els dies que vulguin, tant de manera fixa com esporàdica i sense avís previ.

– LUDOTECA

A la ludoteca, els nens i nenes en acabar l´ escola, trobaran un espai especialment preparat amb jocs, joguines i activitats lúdiques.

Jocs de taula clàssics, didàctics, d´ estratègia, puzzles i trencaclosques, construccions, racó d´ aventura, jocs simbòlics, joguines, ninos i peluixos, titelles i disfresses, jocs psicomotrius i molt més estaran a disposició dels infants que hi assisteixin.

– BIBLIOTECA

A la biblioteca, els nens i nenes en sortir de classe, faran ús de la biblioteca. N´ aprendran el seu funcionament. Durant aquest espai, faran grup de lectors, on coneixeran els diferents gèneres literaris, es recomanaran llibres, intercanviaran opinions, faran activitats relacionades i naturalment… llegiran!

Un dia setmanal es fa contacontes per als més petits.

Aquesta activitat es desenvolupa a la biblioteca de l´ escola.

Som Ludoteca 1
Som Ludoteca 2
Som Ludoteca 3