Diver´s Cuina

El Migdia: Un Temps de Gran Rellevància

Una de les bases d´ un model de vida sana és una alimentació infantil saludable i equilibrada, més encara en infants, deguda la seva etapa de creixement. A més, alimentar-se degudament afavorirà la reparació del desgast diari físic i psicològic dels infants.

A Diver´s en som conscients dels molts beneficis d´ una bona alimentació, per això col•laborem amb empreses de cuina de reconeixement provat.

Diver´s i les seves empreses col•laboradores proporcionen als infants un menjar de qualitat. Els menús mensuals s´ elaboren atenent les necessitats dels nens i nenes en termes de nutrició, preparació i quantitat, i són rics i variats en aports:

– Carn, peix, ou i altres aliments rics en proteïnes.
– Llegum, arrós, pasta, pa i d´ altres aliments rics en carbohidrats.
– Vegetals, fruites i altres aliments rics en vitamines.
– Lactis, rics en calci.

Els àpats poden cuinar-se a la pròpia cuina del centre, o portar els àpats cuinats i conservar-los en taules tèrmiques (càtering).

menjadors infantils