Activitats Culturals

Més de Setanta Extraescolars on Triar !

Aquestes extraescolars o tallers centren el seu interès en la pràctica d´ activitats de tipus cultural. En transcurs d´ aquestes activitats, es cerca l´ assoliment de valors com el desenvolupament intel•lectual i cognitiu (memòria), el raonament, la observació, el pensament lògic, la curiositat, l´ enginy, i l´ ampliació de coneixements funcionals i pràctics, entre d´ altres.

Complementàriament, cadascuna de les activitats tenen metodologies i objectius específics.

Les propostes per als infants de P3 a P5 són: Anglès, francès, cuina sense foc, contes i rondalles, taller de jocs i tastaolletes.

Les propostes per als infants de primària són: Anglès, francès, cuina sense foc, ioga, taller de jocs, jocs d´ estratègia, escacs, informàtica, costura, jardí i hort, taller literari, tradicionàrius, rodamóns, la màquina del temps, contes i rondalles, ciències, pre-tecnologia (només de 3er a 6è), comunicació (només de 3er a 6è), maquetisme (només de 3er a 6è) i tastaolletes.

Les propostes per a infants de secundària són: Les mateixes que les ofertes per a primària. Els temaris s´ ajusten adequadament a les edats dels participants.

biblioteca per nens