Activitats Artístiques

Més de cinquanta Extraescolars on triar !

Les activitats o tallers creatius centren el seu funcionament en la pràctica d´ arts, tant escèniques com plàstiques. En el seu desenvolupament s´ hi treballen els valors de la lliure expressió, la sensibilitat, la imaginació, la percepció sensorial i estètica, la interpretació, l´ ampliació de coneixements de caràcter artístic, i com és natural, la creativitat.

A més, cada activitat té la seva metodologia i objectius propis.

Les propostes per als infants de P3 a P5 són: Música, iniciació a la dansa, danses tradicionals, expressió corporal, expressió plàstica, i recerques plàstiques.

Les propostes per als infants de primària són: Música, cant coral, flauta barroca, guitarra (només de 3er a 6è), grups instrumentals (només de 3er a 6è), percussió africana (trimestral), construcció d´ instruments (trimestral), danses tradicionals, danses d´ arreu del món, bollywood, country, ballet, dansa contemporània, dansa jazz, funky/hip hop (només de 3er a 6è), balls de saló, sardanes, sevillanes, teatre, teatre musical, circ, màgia, titelles, ombres xineses, dibuix i pintura, recerques plàstiques, expressió plàstica, còmic (només de 3er a 6è), ceràmica, modelatge i escultura, origami i construcció de jocs i joguines.

Les propostes per a infants de secundària són: Les mateixes que les ofertes per a primària. Els temaris s´ ajusten adequadament a les edats dels participants.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Som Extraescolars Creatives 2
Som Extraescolars Creatives 3