Menjadors

El Migdia: Un Temps de Gran Rellevància

TEMPS DE MIGDIA 2020-2021:
SERVEI INTEGRAL DE MENJADOR ESCOLAR

Presentem el pla de menjadors escolars per al proper curs, revisat, ampliat, i amb un munt d’ iniciatives innovadores i estimulants.

Oferim serveis de monitoratge i cuina de qualitat,
per separat o com a servei integral.
Podeu visualitzar i/o descarregar cada document clicant els enllaços:

Temps de migdia: Lleure
Temps de migdia: Cuina

El migdia suposa el 30% del temps que els infants passen a l´ escola, fet que dóna a aquest espai una especial importància per al seu quotidià.

Més enllà de cobrir una necessitat biològica, el temps de migdia esdevé un moment de convivència i sociabilitat. De fet, és l´ únic temps del dia on generalment coincideixen els infants de tots els cursos de l´ escola.

Valorem aquestes circumstàncies i definim un projecte de menjador on hi centrem una especial dedicació a quatre punts fonamentals: Alimentació, descans, aprenentatge i esbarjo/activitats dirigides.

MENÚS

Aquesta és una aproximació  dels menús que se serveixen, tant el basal com les derivacions. Els menús poden visualitzar-se i descarregar-se clicant damunt de cada opció.

Menú basal.
Menú sense gluten.
Menú sense ou.
Menú sense lactosa i sense ou.
Menú sense peix.
Menú sense fruits secs.
Menú ovolàcteo-vegetarià.
Menú sense marisc.
Menú sense gluten, sense llet i sense lactosa.

També oferim entre d´ altres, menú sense porc i amb carn Halal certificada.

Si desitgeu més informació, teniu  disponible el nostre contacte aquí. 

Som Menjadors 1
Som Menjadors 2
Som Menjadors 3