Benvinguts/des al casal! Torns 1 i 2

Hola a totes i tots!

El casal de l´ Escola La Maquinista ha començat amb empenta! En aquestes dues setmanes d´ activitat, petits i grans s´ han presentat i format grups.

Els grups de petits han descobert un bon grapat de contes! Han conegut els seus personatges, i través de les seves peripècies han pogut observar i entendre les emocions i conceptes com l´ amistat, la solidaritat, la integració, la diferència, el diàleg i la comunicació.

A més d´ escoltar els contes, els infants els han treballat amb un munt de jocs i tallers de tota mena. Junts ho han passat pipa!

Al primer i segon torn, els grups de petits han gaudit de les visites al teatre Tantarantana i als Rucs de la serralada (Tiana) respectivament.

Els grups de grans han començat la seva exploració per el fascinant món del cinema.  Han conegut part de la història del cinema i els seus orígens. Han descobert els gèneres cinematogràfics més populars. Han experimentat algunes tècniques cinematogràfiques bàsiques i han engegat la seva pròpia producció!

Ho han fet plegats jugant, ballant, fent tallers, aplicant noves tecnologies, aprenent i divertint-se!

Al primer i segon torn, els grups de grans han gaudit de les visites al Museu del Cinema de Girona i al Cosmocaixa respectivament.

Si no veieu els vostres fills i/o filles al reportatge, no patiu! Tots els infants fan totes les activitats que els pertoquen. Ningú queda enrere!

DSCN0442 copiaDSCN0441 copiaDSCN0438 copiaDSCN0257 copiaDSCN0254 copiaDSCN0308 copiaDSCN0265 copiaDSCN0311 copiaDSCN0264 copiaDSCN0253 copiaDSCN0337 copiaDSCN0340 copiaDSCN0342 copiaDSCN0368 copiaDSCN0408 copiaDSCN0397 copia